ua en ru

Нардеп від "Удару" пропонує Раді утворити ТСК щодо розслідування фінансових зловживань режиму Януковича

Народний депутат від фракції "Удар" Володимир Куренной пропонує Верховній Раді України утворити тимчасову слідчу комісію ВР з питань розслідування фінансових зловживань режиму відстороненого Президента України Віктора Януковича.

Народний депутат від фракції "Удар" Володимир Куренной пропонує Верховній Раді України утворити тимчасову слідчу комісію ВР з питань розслідування фінансових зловживань режиму відстороненого Президента України Віктора Януковича. Відповідний проект постанови № 4480 депутат сьогодні зареєстрував у парламенті.

Наразі текст проекту постанови на сайті Ради відсутній.

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк в ході відеозвернення до співвітчизників заявив, що Янукович зрадив своїх прихильників і тих громадян України, які за нього голосували.

"Він зрадив вас - і не тим, що залишив капітанський місток і боягузливо втік з країни, а тим, що вашу віру в нього, вашу надію і навіть любов конвертував у казкову розкіш "Межигір'я", в мільярди доларів, вкрадених з бюджету і вашої кишені. Арешт його рахунків йде тепер по всьому світу", - зазначив прем'єр.

Він також попросив прихильників Януковича "не сприймати його відхід як особисту поразку".