ua en ru

Нардеп Литвин отримав понад 1 млн гривень доходу від оренди майна, - розслідування

Нардеп Литвин отримав понад 1 млн гривень доходу від оренди майна, - розслідування Фото: Володимир Литвин (rada.gov.ua)

Задекларований дохід у розмірі 1,1 млн гривень отримано 2 платежами

Позафракційний народний депутат Володимир Литвин отримав понад 1 млн гривень доходу від оренди майна. Про це повідомляє "Радіо Свобода", посилаючись на інформацію у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб.

"Литвин у листопаді отримав 1,1 млн гривень від надання майна в оренду", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, така інформація міститься в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Так, задекларований дохід у розмірі 1,1 млн гривень отримано 2 платежами, згодом внесені повідомленнями про суттєві зміни в майновому стані.

Наголошується, що з цих документів незрозуміло, яке саме майно Литвин передає в оренду.

Згідно електронної декларації за 2016 рік, Володимир Литвин разом з сім'єю володіє - квартирою (246 кв м) та житловим будинком (550 кв м) в столиці, двома земельними ділянками та нежитловим приміщенням.

Крім цього, Литвин має цінне рухоме майно, а саме: цінні швейцарський годинник Zenith і Hublot, колекції книг, ікон, картин і зброї. Також він володіє позашляховиком Toyota Land Cruiser 200 (2013 року випуску), майновими сертифікатами підприємств і авторськими правами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова Верховної Ради України Андрій Парубій оголосив про вихід Володимира Литвина з депутатської групи "Воля народу".