ua en ru

Нардеп Бублик вийшов із "Свободи"

Нардеп Бублик вийшов із "Свободи" Фото: Юрій Бублик

Бублик повідомив, що розділяє програму політичної сили, проте вважає "Свободу" авторитарною партією

Народний депутат від "Свободи" Юрій Бублик написав заяву на вихід із партії. Про це народний депутат повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зокрема, Бублик повідомив, що розділяє програму політичної сили, проте вважає "Свободу" авторитарною партією.

"ВО "Свобода" суттєво різниться від інших політичних сил. Це єдина в Україні ідеологічна політична сила, яка дотримується своєї програми. Та поряд з тим, "Свобода" не є демократичною партією, "Свобода" - авторитарна партія. Як наслідок - керівників місцевих організацій обирають не члени партії, їх призначає голова партії за поданням місцевого вищестоящого керівництва", - йдеться у повідомленні.

"До головного недоліку можна віднести те, що рядове членство не впливає на призначення керівника місцевої організації, відповідно, керівник не залежить від рядового членства. Як наслідок - руйнується мотивація, ініціативність. У солдата крадуть мрію стати генералом. Твій ріст партійною ієрархією не залежить від твоїх побратимів - головне сподобатися вищестоящому керівнику, інакше - будеш вічним рядовим", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив Бублик, керівництво партії вимушене постійно "балансувати між авторитаризмом та здоровим глуздом", щоб вберегти партійне членство в умовах постійної несправедливості. Як наслідок - системні конфлікти в місцевих свободівських організаціях.

"Не можна побудувати Велику, Сильну, Справедливу Україну на засадах несправедливості...Тому, шановні полтавці, від сьогодні я припиняю своє членство у ВО "Свобода". Дістало!", - йдеться у повідомленні.

ЗВЕРНЕННЯ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА УКРАЇНИ ЮРІЯ БУБЛИКА ДО ГРОМАДИ ПОЛТАВЩИНИ ЩОДО ПРИПИНЕННЯ ЧЛЕНСТВА У ВО "СВОБОДА"Шановні...

Опубликовано Юрій Бубликом 25 декабря 2015 г.

Нагадаємо, народний депутат України Микола Томенко має намір вийти зі складу фракції "Блок Петра Порошенка" (БПП).