ua en ru

Наполі - Дніпро: Нам потрібно грати розумно і пристрасно, - Рафаель Бенітес

Наполі - Дніпро: Нам потрібно грати розумно і пристрасно, - Рафаель Бенітес Фото: Рафаель Бенітес

Іспанський тренер хоче використати свої козирі

Тренер "Наполі" Рафаель Бенітес відзначив працездатність дніпропетровського "Дніпра" перед грою півфіналу Ліги Європи, повідомляє сайт УЄФА.

"Майбутній матч - перший з двох кроків на шляху до фіналу. Дуже важливо не втрачати концентрацію. Безумовно, дістатися до фіналу через 26 років було б історичним досягненням для нашого клубу і всього міста. Тільки про це зараз і думаю", - сказав Бенітес.

"Дніпро" в 17 матчах 2015 року зазнав лише двох поразок. Це дуже працьовита команда з хорошим тренером. У плей-офф "Дніпро" здолав "Аякс", "Олімпіакос" і "Брюгге", діставшись півфіналу абсолютно заслужено. Так що нам потрібно грати розумно і пристрасно, а також вірити в себе. У складі суперника вистачає майстровитих футболістів, кожен з яких чітко знає, що йому робити на полі. Наше головне завдання - перемогти. Ми не понесемся вперед стрімголов, але дуже важливо скористатися своїми козирями - в першу чергу, швидкістю і технікою", - додав тренер.

Нагадаємо, матч "Наполі" - "Дніпро" відбудеться 7 травня увечері, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.