ua en ru

НАЗК вніс припис голові Апарату Адміністрації президента України

НАЗК вніс припис голові Апарату Адміністрації президента України Фото: НАЗК (з відкритих джерел)

Припис внесено стосовно заступника голови департаменту з питань нацбезпеки і оборони Адміністрації президента

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) на своєму засіданні ухвалило рішення про внесення припису керівнику Апарату Адміністрації президента України Олексію Дніпрову. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Припис щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону внесено стосовно заступника керівника Головного департаменту з питань національної безпеки і оборони Адміністрації президента України Володимира Колесника за результатами повної перевірки поданих ним декларацій про порушення вимог законодавства.

НАЗК провело повну перевірку декларацій за 2015 і 2016 роки, поданих Колесником, і виявило порушення анкоррупционного законодавства, зокрема, суб'єкт декларування не відобразив деякі відомості про автомобілях, зареєстрованих за ним і членом його сім'ї на праві власності, та про наявність корпоративних прав, а також зазначив недостовірні відомості за окремими об'єктами нерухомості та отриманих доходів

Нагадаємо, 8 листопада НАПК вніс два приписи міністру освіти і науки України Лілії Гриневич щодо керівників навчальних закладів.