ua en ru

НАЗК перевірить декларації Порошенка, Гройсмана і членів Кабміну

НАЗК перевірить декларації Порошенка, Гройсмана і членів Кабміну Фото: НАЗК перевірить декларацію Порошенка

Перевірка декларацій триватиме 60 календарних днів

Національне агентство з питань запобігання корупції перевірить декларації за 2015 рік, подані президентом України Петром Порошенком, прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом і членами Кабінету Міністрів України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови НАЗК Руслан Радецький.

Як повідомив Радецький, він підготував проект рішення про початок проведення повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 рік, поданих президентом, прем’єром та членами Кабміну та ініціював проведення позачергового засідання НАЗК.

"Головою НАЗК така пропозиція була підтримана та сьогодні скликано засідання, на якому одноголосно було прийнято рішення про початок повної перевірки президента України, прем’єр-міністра України та членів Кабінету міністрів України", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що початком здійснення повної перевірки декларації є день, наступний за днем прийняття відповідного рішення, триває вона 60 календарних днів.

Шановні друзі! Відповідно до оприлюдненого Порядку проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноважен...

Опубліковано Ruslan Radetzky 22 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Єдиному реєстрі декларацій зареєстровано понад 200 тисяч документів.