ua en ru

НАЗК підозрює у приховуванні майнового стану 7 колишніх співробітників ДФС

НАЗК підозрює у приховуванні майнового стану 7 колишніх співробітників ДФС Фото: ДФС

Працівники, звільнені протягом 2016 року, не подали декларації

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) затвердило висновки про порушення, пов'язані з приховуванням стану по майнового семи колишнім працівникам Державної фіскальної служби. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Так, працівники, звільнені протягом 2016 року, повинні були подати власні декларації у 2017 році. Однак не зробили цього.

У НАЗК зазначили, що всі матеріали стосовно колишніх чиновників ДФС, передані в Головне управління Національної поліції у місті Києві.

Повідомляється, що в кінці минулого місяця прес-служба НАЗК поширила інформацію, що в цілому затверджено 113 рішень про результати здійснення повних перевірок електронних декларацій.

Зазначимо, колишнім співробітникам ДФС інкримінується частина 1 статті 366-1 Кримінального кодексу України, а саме умисне неподання декларації наступного року після звільнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне агентство з питань запобігання корупції (НАПК) запросило голову Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів Володимира Лапу для зауважень по адмінпротоколу.