ua en ru

НАЗК підозрює голову Івано-Франківської облради в корупційному правопорушенні

НАЗК підозрює голову Івано-Франківської облради в корупційному правопорушенні Фото: НАЗК

Встановлено відображення недостовірних відомостей у декларації чиновника

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) підозрює голову Івано-Франківської обласної ради Сергія Басараба в корупційному правопорушенні. Про це повідомляє прес-служба НАЗК у Facebook.

"НАЗК під час засідання затвердило обґрунтований висновок щодо виявлення ознак пов'язаного до корупцією правопорушення, вчиненого головою Івано-Франківської облради Басарабом Сергієм Михайловичем", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за результатами проведення повної перевірки поданої ним декларації 2015 року встановлено відображення недостовірних відомостей, що стосуються вартості нерухомого майна.

Так, суб'єкт декларування відзначив вартість об'єктів нерухомості, що належать його дружині на праві власності, як "невідомо". Однак інформація про вартість таких об'єктів міститься в Державному реєстрі прав на нерухоме майно.

НАЗК затвердило обґрунтований висновок щодо виявлення ознак правопорушення, пов'язаність язаного з корупцією Національне агент...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 27 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК перевірить ще 11 електронних декларацій, поданих уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування особами.