ua en ru

НАЗК розпочало повну перевірку декларацій ще 30 депутатів, суддів і прокурорів

НАЗК розпочало повну перевірку декларацій ще 30 депутатів, суддів і прокурорів Фото: Національне агентство з запобігання корупції

Перевірка декларацій триватиме 60 календарних днів

Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало повну перевірку електронних декларацій ще 30 депутатів, суддів і прокурорів. Про це йдеться в повідомленні НАЗК.

Повідомляється, що на черговому засіданні НАЗК прийняло рішення про проведення повної перевірки ще 30 декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015-2016 роки. Перевірка декларацій триватиме 60 календарних днів і буде розпочата на наступний день за днем прийняття відповідного рішення.

Зокрема, перевірять декларації нардепа від БПП Павла Різаненка, заступника прокурора Київської області Ярослава Бендика, директора Департаменту управління ризиками НБУ Ігоря Будника, заступника голови Головного слідчого управління Національної поліції Дмитра Бута, держсекретаря Мінекології Геннадія Дмитренка та інших чиновників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК затвердило антикорупційну стратегію на 3 роки. Проект завершує створення законодавчої основи для вироблення і реалізації державної антикорупційної політики на основі імплементації міжнародних стандартів.