ua en ru

НАЗК буде працювати цілодобово, щоб забезпечити своєчасну подачу е-декларацій

НАЗК буде працювати цілодобово, щоб забезпечити своєчасну подачу е-декларацій Фото: Наталія Корчак

НАЗК заявляє про необхідність оперативного вирішення проблемних питань в роботі реєстру

Окремі підрозділи Національного агентства з запобіганню корупції (НАЗК) працюватимуть цілодобово, щоб е-декларації були подані вчасно. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова НАЗК Наталія Корчак.

"Відсьогодні окремі структурні підрозділи Національного агентства з питань запобігання корупції переходять на цілодобовий режим роботи. До 30 жовтня включно. Зокрема, адміністративний департамент та департамент фінансового контролю та моніторингу способу життя НАЗК здійснюватимуть технічну підтримку та надаватимуть роз’яснення суб’єктам декларування щодо питань, які виникають при поданні декларацій, цілодобово", - написала вона.

Корчак також додала, що НАЗК заявляє про необхідність оперативного вирішення проблемних питань в роботі реєстру.

"Національне агентство сьогодні змушене визнати заходи, вжиті адміністратором Реєстру декларацій - Державним підприємством "Українські спеціальні системи" для повноцінної й безперебійної роботи системи, незадовільними. Через величезну кількість запитів, які надходять сьогодні до Реєстру, були зафіксовані збої в системі порталу. Тому у декларантів виникають труднощі із внесенням інформації та її оприлюдненням", - повідомила вона.

Національне агентство сьогодні змушене визнати заходи, вжиті адміністратором Реєстру декларацій – Державним підприємство...

Опубліковано Корчак Наталією 27 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що терміни подання е-декларацій продовжувати не планують.