ua en ru

Напад на учасника АТО в Києві: поліція відкрила справу

Напад на учасника АТО в Києві: поліція відкрила справу Фото: місце нападу на учасника АТО (kyiv.npu.gov.ua)

Напад на учасника АТО в Києві розцінили як хуліганство

За фактом нападу на учасника АТО (антитерористичної операції на Донбасі) в Києві відкрили кримінальну справу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва.

Повідомляється, що вчора близько 20:00 до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Костянтинівській сталася бійка.

"Чоловік проходив по вулиці і відчув удар у спину. Обернувшись, він побачив трьох хлопців і двох дівчат, які були одягнені в маски. Зловмисники накинулися на чоловіка, в результаті чого він отримав колото-різане поранення спини", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Причетним до нападу на учасника АТО загрожує до семи років позбавлення волі, поліція вживає заходів щодо розшуку нападників.

Напад на учасника АТО в Києві: поліція відкрила справуНапад на учасника АТО в Києві: поліція відкрила справуНапад на учасника АТО в Києві: поліція відкрила справуНапад на учасника АТО в Києві: поліція відкрила справу

Фото: напад на учасника АТО в Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві під час бійки поранили учасника АТО Дмитра Вербича.