ua en ru

Напад на готель в Малі: у заручниках, окрім українця, громадяни Південної Африки та Франції

Напад на готель в Малі: у заручниках, окрім українця, громадяни Південної Африки та Франції Фото: у заручниках, окрім українця, громадяни Південної Африки та Франції

Жодне угрупування не взяло на себе відповідальність за цей напад

В ході нападу на готель у місті Севаре в регіоні Мопті в центральній частині Малі в заручниках у терористів, окрім українця, опинилися громадяни Південної Африки та Франції. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

"За наявними даними серед взятих у заручники іноземних громадян може бути один громадянин України. Крім того, у заручниках можуть перебувати три громадянина Південної Африки та один громадянин Франції", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, за попередньою інформацією метою нападників є захоплення заручників з числа громадян іноземних держав, які проживають в готелі.

Зазначається, що наразі готель оточений підрозділами збройних сил Малі, які проводять силову операцію із протидії терористам. За наявною інформацією вже загинула одна людина (громадянство невідоме).

Окрім цього, повідомляється, що жодне угрупування не взяло на себе відповідальність за цей напад. Жодних коментарів від офіційних чинників Бамако не було.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що невідомі здійснили напад на готель у місті Севаре в регіоні Мопті в центральній частині Малі.