ua en ru

Напад з ножем у Фінляндії: поліція попередньо встановила особу злочинця

Напад з ножем у Фінляндії: поліція попередньо встановила особу злочинця Фото: напад з ножем у Фінляндії (poliisi.fi)

Напад з ножем у Фінляндії відбулося 18 серпня у місті Турку

У Фінляндії поліція заявила, що "майже точно" впізнала особу нападника, який у п'ятницю влаштував різанину в центрі міста Турку. Про це повідомляє Reuters з посиланням на фінські ЗМІ.

Повідомляється, що фінська поліція провела обшуки в східній частині Турку напередодні ввечері. Правоохоронці стверджують, що "майже точно" встановили особу нападника, проте не розкривають його імені.

Так, в ніч на 19 серпня правоохоронці затримали кількох осіб у справі нападу. Зараз співробітники поліції вивчають можливі зв'язки затриманих з підозрюваним.

"Ми розслідуємо, якою була їх роль у цьому. Чи вони якось причетні до цього акту, або просто пов'язані з підозрюваним", - повідомив старший детектив Маркус Лайн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 серпня у Фінляндії в центрі міста Турку невідомий з ножем напав на перехожих, в результаті чого постраждали декілька осіб, нападника вдалося затримати.

В результаті нападу десять людей постраждали і були госпіталізовані, троє з них перебувають у критичному стані в реанімації.