ua en ru

Напад на Найєма: прокуратура готує запит про екстрадицію Саїтова з Азербайджану

Напад на Найєма: прокуратура готує запит про екстрадицію Саїтова з Азербайджану Фото: Магомед-Амін Саїтов (facebook.com-MasiNayyem)

Затриманого за напад на Найєма можуть видати Україні

Прокуратура Києва готує запит про екстрадицію затриманого в Азербайджані Магомеда-Аміна Саїтова, якого підозрюють у нападі на нардепа Мустафу Найєма. Про це у Facebook повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"У зв'язку із затриманням в Азербайджані підозрюваного у побитті народного депутата України Мустафи Найєма прокуратура міста Києва готує клопотання до компетентних органів цієї держави про видачу (екстрадицію) до України для притягнення до відповідальності", - повідомив Лисенко.

У зв'язку із затриманням в Азербайджані підозрюваного у побитті народного депутата України М. Найєма, прокуратура міста...

Опубліковано Андрієм Лисенком 5 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саїтова затримали в Азербайджані на вимогу українського слідства.

30 квітня в центрі Києва в районі Бессарабської площі автомобіль Mercedes підрізав машину Найєма. На місці виник конфлікт та бійка, в результаті чого нардепу зламали щелепу. За підозрою в нападі затримали трьох чоловіків. Їм оголосили про підозру у хуліганстві, суд обрав щодо затриманих міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.