ua en ru

Напад на Михайлика: в Одесі затримано трьох підозрюваних

Напад на Михайлика: в Одесі затримано трьох підозрюваних Фото: Олег Михайлик (facebook.com/oleg.mykhaylyk)

Напад на Михайлика стався 22 вересня в Одесі

В Одесі затримали трьох підозрюваних у нападі на громадського активіста Олега Михайлика. Про це повідомляє місцеве видання "Українська служба інформації".

За даними видання, на даний момент двоє підозрюваних знаходяться в Приморському райвідділі поліції, а третій підозрюваний у Єврейській лікарні. Як повідомляється, саме у госпіталізованого підозрюваного нібито знайшли пістолет, з якого стріляли в Михайлика, він є представником грузинської діаспори.

Напад на Михайлика: в Одесі затримано трьох підозрюваних

Крім того, видання з посиланням на заяву знайомих третього підозрюваного, повідомляє, що чоловік є інвалідом першої групи.

Напад на Михайлика: в Одесі затримано трьох підозрюваних

Фото: один із підозрюваних (usionline.com)

Крім того, місцеве видання "Думская" повідомляє, що госпіталізованого підозрюваного Торніке Г. охороняє поліцейський спецназ. За даними видання, зараз йому та іншим затриманим обирають запобіжний захід.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що після замаху на Михайлика Національна поліція і Національна гвардія сьогодні почали профілактичні заходи з протидії злочинності в Одесі.

Зазначимо, напад на Михайлика стався 22 вересня в Одесі, місцевого активіста важко поранили. Він був госпіталізований з вогнепальними пораненнями. На наступний ранок активіст прийшов в себе, його стан стабілізувався, а поліція забезпечила потерпілого охороною.