ua en ru

Податківці виявили мережу фальсифікації бензину в Дніпропетровську

Співробітники оперативного управління управління Державної фіскальної служби України в Харківській області викрили мережу виробництва і реалізації фальсифікованого бензину в Дніпропетровську. Паливо-мастильні матеріали реалізовувалися в Харкові та по всій Україні. Загальна сума вилучених цінностей склала 12,8 млн грн, передає прес-служба відомства.

46-річний житель Дніпропетровська зареєстрував 7 фірм і налагодив незаконне виробництво ТСМ, змішуючи прямогонно-газову фрикцию з присадками для підвищення октанового числа, після чого реалізовував фальсифікат через АЗС.

"Співробітники податкової міліції провели обшуки заа дресами. Були вилучені паливо і устаткування. Матеріали на арешт вилученого майна направлені до суду", - повідомив начальник оперативного управління Управління Державної фіскальної служби України в Харківській області Сергій Мережко.

Крім того, було вилучено 340 т фальсифікованих ТСМ і автомобілі для перевезення фальсифікату.

Як повідомили кореспонденту РБК-Україна джерела в податкових органах, зараз на судові органи чиниться тиск з метою не винесення судом рішення про арешт та одальшого вивезення атриманого палива і майна.