ua en ru

Наливайченко надіслав до Одеси спецгрупу СБУ для боротьби з корупцією

Наливайченко надіслав до Одеси спецгрупу СБУ для боротьби з корупцією Фото: Валентин Наливайченко

Спецгрупа СБУ буде координувати свої дії з Саакашвілі

Голова Служби безпеки України (СБУ) Валентин Наливайченко в терміновому порядку відправив спеціальну групу центрального апарату СБУ для боротьби з корупцією в місті Одесі та Одеській області. Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

"Голова Служби Безпеки України Валентин Наливайченко в терміновому порядку відправив спецгрупу високого рівня центрального апарату СБУ для боротьби з корупцією в місті Одесі та Одеській області та доручив вжити вичерпних заходів в координації з Головою Одеської ОДА Михайлом Саакашвілі", - написав Лубківський.

Як повідомив радник Наливайченко, одеського управління СБУ доручено залучити всі сили і засоби і доповісти про результати боротьби з корупцією, на яку вказує і якій оголосив війну голова Одеської ОДА Саакашвілі".

Шановні друзі,Голова Служби Безпеки України Валентин Наливайченко в терміновому порядку відрядив спецгрупу високого рі...

Posted by Markian Lubkivskyi on 17 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі повідомив, що на одеській митниці щорічно крадеться як мінімум 1 млрд дол.

"Щонайменше мільярд крадеться кожен рік. Ми таких масштабів корупції в Грузії навіть у 90-ті роки не представляли", - заявив Саакашвілі.