ua en ru

Наливайченко назвав офшорні фірми, підконтрольні власникам "БРСМ-Нафти"

Наливайченко назвав офшорні фірми, підконтрольні власникам "БРСМ-Нафти" Фото: Валентин Наливайченко

Фірми зареєстровані в африканському Белізі

Власникам групи "БРСМ-Нафта" належать офшорні фірми "Мелліан Менеджмент ЛТД" і "Бейрок Файненс Лімітед", зареєстровані в африканському Белізі. Про це в ефірі програми "Шустер Live" заявив екс-глава СБУ Валентин Наливайченко, список фірм оприлюднив у Facebook нардеп Антон Геращенко.

"Тільки що в ефірі Шустер Live колишній глава СБУ Валентин Наливайченко оголосив список офшорних фірм, на які, за його відомостями, виводяться засоби від злочинної діяльності колишнього міністра екології та природних ресурсів Едуарда Ставицького і тих, хто став його кришувати після перемоги Майдану. Публікую список цих фірм. Думаю, вони стануть в нагоді слідчим ГСУ МВС, які розслідують справи про порушення законодавства менеджментом і власниками мережі АЗС "БРСМ-Нафта". А також слідчим зарубіжних держав, через які можуть відмиватися гроші, отримані від злочинної діяльності", - повідомив Геращенко.

Только что в эфире Шустер Live бывший глава СБУ Валентин Наливайченко огласил список оффшорных фирм на которые, по его ...

Posted by Антон Геращенко on 19 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, Наливайченко розповів про своє допиті в ГПУ.