ua en ru

Наливайченко назвав незадовільною роботу системи перепусток до зони АТО

Наливайченко назвав незадовільною роботу системи перепусток до зони АТО Фото: Валентин Наливайченко

Про скасування перепусток у зону АТО мови поки не йде

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко назвав незадовільною роботу системи перепусток в зоні АТО на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ в Facebook.

"Система перепусток (в зону АТО, - ред.) зараз діє незадовільно для громадян України. Це висновок всього круглого столу (який відбувався сьогодні в СБУ, - ред.). І це висновок, який об'єднав нас і громадські організації", - повідомив Наливайченко.

У той же час, за його словами, поки мова про скасування системи перепусток не йде.

"Йдеться, навпаки, про вдосконалення, про донесення до людей, як простіше... Ми повинні вийти на режим, коли людина повинна керуватися тільки українським паспортом. І це мета, це ідеал, до якого найближчим часом необхідно об'єднатися і прийти", - додав Наливайченко.

Крім того, глава відомства розповів, що в ході сьогоднішнього столу обговорювалася необхідність публічних процесів по співробітникам СБУ, а також прокурорами і міліціонерами, яких спіймають на корупції, у тому числі при наданні пропусків у зону АТО.

Спілкування голови #СБУ Валентина Наливайченка із ЗМІ після завершення круглого столу щодо удосконалення порядку видачі перепусток на лінії зіткнення#АТО #перепустки

Posted by Служба безпеки України on 5 Май 2015 г.

Нагадаємо, СБУ видала понад 250 тис. пропусків у зону АТО.