ua en ru

У Нальчику в результаті КТО були ліквідовані 6 бойовиків

У Нальчику в результаті КТО були ліквідовані 6 бойовиків Фото: режим КТО в Нальчику

Серед бойовиків була одна жінка

У Нальчику (Кабардино-Балкарія, Росія) в результаті контртерористичної операції (КТО) були ліквідовані 6 бойовиків. Про це йдеться в заяві Національного антитерористичного комітету.

"У квартирі дев'ятиповерхівки на вулиці Мусова ліквідовано, за попередніми даними, шестеро бойовиків", - цитують РІА Новини представника правоохоронних органів регіону.

Серед ліквідованих бойовиків, за попередньою інформацією, виявилася жінка, яка чинила збройний опір російським силовикам

"За наявними в органах ФСБ оперативними даними, нейтралізовані бандити на початку року перейшли на нелегальне становище, увійшли до складу так званого центрального сектора бандпідпілля, чинного на території КБР, і вчинили ряд злочинів терористичної спрямованості, в тому числі вбивство 31 липня полковника поліції", - повідомили в НАК.

Режим контртерористичної операції був введений пізно вночі на частині території Нальчика, обмеженої вулицями Самопливної, Геляева, Мусова, 2-й Надречной, Нартановской та Калініна. В квартирі будинку на вулиці Мусова була блокована група бойовиків, яка на пропозицію здатися відкрила вогонь по силовикам. Після ліквідації бойовиків режим КТО був скасований.

Нагадаємо, 11 червня 2015 р. режим КТО був введений в адміністративних межах Сулейман-Стальського району Дагестану.