ua en ru

"Нафтогаз" проведе відкриті торги на закупівлю робіт по вивченню надр

"Нафтогаз" проведе відкриті торги на закупівлю робіт по вивченню надр Фото: глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв

Очікувана вартість закупівлі становить 73,32 млн грн

НАК "Нафтогаз України" проведе відкриті торги на закупівлю робіт з геологічного вивчення надр. Про це повідомляє прес-служба НАК.

"НАК "Нафтогаз України" запрошує компанії взяти участь у відкритих торгах на закупівлю робіт з геологічного вивчення надр (12 лотів), а саме: проведення атмогеохимичних, сейсморозвідувальних, гравіметричних і магнитометрических досліджень на ліцензійних ділянках компанії та інших", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, серед робіт: проектування на Будыщанско-Чутівському, Стельмаховском, Оболонському, Південно-Ямпольско-Дроновском ліцензійних ділянках; атмогеохимични дослідження на Стикловской площі Будыщанско-Чутівського ділянки, на Стельмаховском, Південно-Ямпольско-Дроновском, Писарівському ділянках; системний аналіз геолого-геофізичних матеріалів на площах Компанії; сейсморозвідувальні дослідження 2D на Писарівському ліцензійній ділянці; проведення супервізії робіт, а також гравіметричні і магнитометрические дослідження на Писарівському ліцензійній ділянці.

Очікувана вартість закупівлі становить 73,32 млн грн.

Термін надання послуг - до 31 грудня 2016 р. (6 місяців) з дати підписання договорів.

"Нафтогаз має намір шляхом проведення відкритих торгів визначити підрядника, який буде надавати якісні послуги на найбільш конкурентних умовах. До участі у торгах запрошуються вітчизняні та іноземні учасники", - відзначили в прес-службі.

Кінцевий строк подання пропозицій конкурсних торгів - 9 червня 2015 р.

Нагадаємо, в кінці березня Мінекології відкрило доступ до бази спецдозволів на видобуток корисних копалин.