ua en ru

Сподіваюся, ми підсилимося перед стартом Ліги Чемпіонів, - Сергій Ребров

Сподіваюся, ми підсилимося перед стартом Ліги Чемпіонів, - Сергій Ребров Фото: Сергій Ребров

Наставник киян сподівається, що більше ніхто не покине команду

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував першу гру чемпіонат проти "Сталі" з Дніпродзержинська. Про це повідомляє сайт команди.

"Звичайно, я не дуже задоволений. Задоволений результатом, взяли важливі три очки. Всі ігри в чемпіонаті будуть такі, адже команди навчилися дисципліновано захищатися. Не дуже задоволений нашою грою в атаці і обороні. Перша гра вийшла нервова. Слава Богу, що взяли три очки. Мабуть, психологічно були не готові. Попереджали хлопців, що всі будуть дуже серйозно налаштовуватися на нас. Напевно, перший м'яч сильно вплинув на хлопців психологічно. Обов'язково розберемо гру і будемо рухатися далі", - сказав Ребров.

"Ми хочемо вигравати у всіх турнірах. Передсезонний збір був всього два тижні, і в перші тижні чемпіонату будемо давати навантаження. Наша передсезонна підготовка ще не закінчена. Сподіваюся, що не буде руху з команди. Я завжди говорив, що хочу зберегти кістяк команди. Так, була пропозиція по Ленсу, але це його рішення піти - ми не хотіли з ним розлучатися. Він сказав, що серце його в Англії, а мотивації грати в "Динамо" вже немає. Є якісь варіанти підсилити склад, і я сподіваюся, що ми посилимо склад перед стартом Ліги чемпіонів", - додав тренер.

Нагадаємо, в першому матчі чемпіонату "Динамо" на виїзді обіграло "Сталь".