ua en ru

Сподіваюся, Ярмоленко стане важливим гравцем для "Боруссії", - тренер

Сподіваюся, Ярмоленко стане важливим гравцем для "Боруссії", - тренер Фото: Андрій Ярмоленко (bvb.de)

Дебют українця може відбутися вже 9 вересня

Головний тренер дортмундської "Боруссії" Петер Бош поділився очікуваннями від переходу Андрія Ярмоленка. Про це повідомляє прес-служба німецької команди.

"Клуб давно стежив за ним. Ярмоленко може грати на обох флангах, і він показав це не тільки в "Динамо", але і в національній збірній. Він гравець з великим потенціалом. Сподіваюся, він стане важливим гравцем для "Боруссії", - сказав Бош.

Дебют українця може відбутися вже 9 вересня в матчі з "Фрайбургом". На офіційному сайті дортмундського клубу повідомляється, що Андрій почне поєдинок у запасі. У стартовому складі позиції флангових нападників займуть Максиміліан Філіп і Крістіан Пулишич.

Раніше головний тренер дортмундців Петер Бош сказав, що прийме остаточне рішення про участь українця в грі після сьогоднішнього ранкового тренування.

Нагадаємо, дортмундська "Боруссія" внесла Андрія Ярмоленка в заявку на Лігу чемпіонів сезону 2017/18. Раніше "Боруссія" оперативно заявила нападника збірної України Андрія Ярмоленка на матчі чемпіонату Німеччини.