ua en ru

Над мерією Слов'янська на честь річниці Евромайдана підняли прапор ЄС

Над мерією м. Слов'янськ (Донецька обл.) сьогодні, 21 листопада, в честь річниці Евромайдана був піднятий прапор Європейського союзу.

Над мерією м. Слов'янськ (Донецька обл.) сьогодні, 21 листопада, в честь річниці Евромайдана був піднятий прапор Європейського союзу. Про це повідомляє місцеве видання "6262".

"Сьогодні, 21 листопада, перед будівлею виконкому відбувся мітинг, присвячений Дню Гідності і Свободи. Під час мітингу були урочисто підняті прапори України та Євросоюзу, як знак затвердження в Слов'янську ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні, що відбулися в кінці минулого-початку поточного року", - зазначає видання.

Відзначимо, в Україні сьогодні відзначають рік з початку подій на Майдані Незалежності, коли увечері 21 листопада 2013 р. там зібралися декілька сотень активістів з протестом проти рішення Кабміну Миколи Азарова відкласти підписання угоди про асоціацію України з Євросоюзом. Незабаром ця акція протесту переросла у всеукраїнську масову і отримала назву "Євромайдан".

Нагадаємо, Слов'янськ з 12 квітня по 5 липня 2014 р. перебував під контролем бойовиків "Донецької народної республіки".