ua en ru

Розпочалося засідання антикорупційного комітету Ради за участю Ситника

Розпочалося засідання антикорупційного комітету Ради за участю Ситника Фото: Артем Ситник (РБК-Україна)

Крім того, на засіданні присутній і Холодницький

У Києві сьогодні, 3 жовтня 2017 року, розпочалося засідання комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції за участю директора НАБУ Артема Ситника.

Відзначимо, сьогодні проходить засідання антикорупційного комітету Ради, на якому заслуховують звіти про діяльність Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. На засіданні присутні глави відомств Артем Ситник і Назар Холодницький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що парламентський підкомітет з правового забезпечення та контролю за діяльністю спецорганів в сфері запобігання та протидії корупції планує створити робочу групу з напрацювання методики проведення аудиту ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

Відповідне рішення прийнято під час першого засідання підкомітету з питань правового забезпечення та контролю за діяльністю спеціальних органів у сфері запобігання та протидії корупції комітету з питань запобігання та протидії корупції.

Формування персонального складу зазначеної робочої групи має завершитися до 7 листопада 2017 року.