ua en ru

З початку року в ЗСУ поставлено понад 266 тис. ракет і боєприпасів, - Міноборони

З початку року в ЗСУ поставлено понад 266 тис. ракет і боєприпасів, - Міноборони Фото: Петро Мехед

Також було поставлено 1200 зразків озброєння і військової техніки

З початку 2015 року до Збройних сил України (ЗСУ) було поставлено понад 266 тис. ракет і боєприпасів та близько 1200 зразків озброєння і військової техніки. Про це на брифінгу заявив заступник Міністра оборони України - керівник апарату Петро Мехед, передає кореспондент РБК-Україна.

"З початку року до Збройних сил України було поставлено понад 266 тис. ракет і боєприпасів та близько 1200 зразків озброєння і військової техніки", - повідомив він.

Окрім того, за його словами, до кінця року до Збройних сил України сплановано поставити понад 40 тис. одиниць автомобільної та понад 300 одиниць бронетанкової техніки, понад 30 тис. одиниць ракет боєприпасів, більше 300 приладів спостереження та понад 3 тис. одиниць стрілецької зброї.

Заступник міністра додав, що з початку АТО відремонтовано понад 28,5 тис. одиниць озброєння і військової техніки Сухопутних військ і понад 600 одиниць техніки Повітряних сил.

Нагадаємо, Міністерство оборони України за минулий тиждень уклало 10 договорів на постачання речового майна для Збройних сил України на суму понад 128 млн грн.