ua en ru

Із початку року на водоймах України вже загинуло 207 людей

Із початку року на водоймах України вже загинуло 207 людей Фото: рятувальники проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу біля водойм

Лише цього тижня рятувальники вилучили з місцевих водойм тіла двох громадян

Із початку 2017 року на водоймах України вже загинуло 207 людей, із яких 11 дітей. При цьому врятовано 227 людей, у тому числі 43 дитини, повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Лише цього тижня, за даними відомства, рятувальники вилучили з місцевих водойм тіла двох громадян.

"Перший випадок стався на території Львівської області. Загиблого чоловіка знайшли та вилучили з озера поблизу м. Трускавець фахівці центральної рятувально-водолазної служби області. Тіло другого загиблого вилучили з місцевого ставка с. Сидорове Слов'янського району донецькі рятувальники", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що для зменшення статистики загибелі громадян на водних об'єктах країни співробітники ДСНС проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу в місцях масового відпочинку людей, зокрема на річках та озерах.

Крім того, з метою запобігання виникненню нещасних випадків фахівці Служби порятунку закликають громадян дотримуватися правил безпеки під час перебування на місцевих водоймах та привчати до цього дітей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку року на водоймах України загинуло 186 осіб, із яких 9 дітей.