ua en ru

НАБУ займеться боротьбою з контрабандою в Західній Україні

НАБУ займеться боротьбою з контрабандою в Західній Україні Фото: Ситник заявив, що детективи НАБУ займуться контрабандою в західних регіонах

Найближчим часом новообраний керівник Західного теруправління підпише перші призначення

Львівське територіальне управління Національного антикорупційного бюро України займеться боротьбою з контрабандою в Західному регіоні. Про це заявив директор НАБУ Артем Ситник на брифінгу з нагоди відкриття Львівського теруправління, передає прес-служба НАБУ.

Ситник підкреслив, що головною проблемою західного регіону є поширення контрабанди, саме цей напрямок буде пріоритетним для детективів НАБУ.


"Конкурси на вакантні посади в територіальному управлінні вже на завершальному етапі. Найближчим часом новообраний керівник підпише перші призначення", - зазначив директор НАБУ.

Новий директор Львівського територіального управління Тарас Лопушанський заявив, що вже наступного тижня запланував зустріч з громадськістю для налагодження співпраці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ створило управління у Західній Україні, до юрисдикції якого увійдуть 8 областей.