ua en ru

НАБУ займається розслідуванням 398 кримінальних проваджень

НАБУ займається розслідуванням 398 кримінальних проваджень Фото: НАБУ (nabu.gov.ua)

Протягом серпня детективи НАБУ повідомили про підозру 12 особам

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) займається розслідуванням 398 кримінальних проваджень. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"Станом на 31 серпня детективи НАБУ здійснюють досудове розслідування за 398 кримінальних проваджень. Розмір предмета злочинів, які розслідуються в бюро, перевищує 87 млрд гривень", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, протягом серпня детективи НАБУ повідомили про підозру 12 особам, щодо 6 осіб прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури складено обвинувальні акти.

НАБУ РОЗСЛІДУЄ 398 КРИМІНАЛЬНИХ ПРОВАДЖЕНЬ — ПІДСУМКИ СЕРПНЯ Станом на 31 серпня детективи НАБУ здійснювали досудове ро...

Опубліковано НАБУ 7 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ має намір вивчити ситуацію із застосуванням формули ціноутворення на газ "Дюссельдорф +" і, у разі виявлення порушень, почати розслідування.

Разом з тим, як повідомили у відомстві, детективи НАБУ продовжують перевіряти обґрунтованість даних, що використовуються при розрахунку оптово-роздрібної ціни на електроенергію.