ua en ru

НАБУ розслідує можливе незаконне збагачення Рабіновича, - нардеп

НАБУ розслідує можливе незаконне збагачення Рабіновича, - нардеп Фото: Сергій Каплін (www.facebook.com/kaplins)

Каплін сподівається, що Рабіновича позбавлять депутатського мандату

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) доручила Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) розслідувати два кримінальних провадження щодо народного депутата, лідера партії "За життя" Вадима Рабіновича. Про це на своєму Facebook повідомив народний депутат Сергій Каплін, розмістивши відповідний документ.

"Відповідні відомості внесено до ЄРДР (єдиного реєстру досудових розслідувань). САП здійснює процесуальне керівництво розслідувань. Сподіваюсь, що незабаром ми отримаємо у Раді подання на зняття недоторканості з Вадима-Давіда Рабіновича, так само, як і рішення про позбавлення його громадянства України та депутатського мандату", - написав Каплін.

Фото: facebook.com/kaplins

НАБУ розслідує можливе незаконне збагачення Рабіновича, - нардеп

Він також висловив впевненість, що "Рабіновичу не допоможуть його зв’язки в СБУ, гроші спонсорів, "рєшали" та політичний дах у владі, з якою він активно співпрацює".

"Вірю, що нові антикорупційні органи спрацюють швидко та ефективно, бо вивести на чисту воду аферюжку Рабіновича - справа честі для правоохоронців й українського суспільства", - написав нардеп.