ua en ru

НАБ продовжить розслідування справи екс-міністра екології Злочевського

НАБ продовжить розслідування справи екс-міністра екології Злочевського Фото: голова НАБ Артем Ситник

Раніше Печерський суд Києва зняв арешт з майна екс-міністра

Справу щодо екс-міністра екології Миколи Злочевського й надалі розслідуватиме Національне антикорупційне бюро України (НАБ). Про це повідомив голова НАБ Артем Ситник в ефірі телеканалу "112.Україна".

З його слів, по Злочевському було порушено кілька справ і їх і надалі розслідуватиме Антикорупційне бюро.

"Незважаючи на те, що у справі мало що зроблено, і щоб остаточно сказати, чи є там судова перспектива, необхідно провести певний обсяг роботи", - сказав Ситник.

"Залишити цю справу (НАБ) було моїм рішенням, оскільки часто, коли я зустрічаюся з нашими міжнародними партнерами, задають питання законності зняття арешту в Лондоні з рахунків Злочевського і наскільки можливо було цього уникнути, якби справа належним чином розслідувалася", - також додав він.

Голова НАБ пообіцяв розібратися, чи є судова перспектива у цієї справи і у разі її навності - чому було знято арешт з рахунків екс-міністра.

Нагадаємо, 29 січня стало відомо, що Печерський районний суд Києва зняв арешт з майна екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського, а саме з земельних ділянок, домоволодінь та автомобіля Rolls-Royse Phantom.