ua en ru

НАБУ опублікувало відеоматеріали по справі Розенблата

НАБУ опублікувало відеоматеріали по справі Розенблата Фото: НАБУ опублікувало матеріали по справі про "бурштинових схемах"

Матеріали отримані в процесі негласних слідчих дій

Національне антикорупційне бюро опублікувало відеоматеріали з розслідування "бурштинових схем" в участі в яких підозрюється народний депутат Борислав Розенблат. Про це повідомила прес-служба НАБУ на сторінці відомства у Facebook.

"Враховуючи значний суспільний інтерес НАБУ і САП публікують відеоматеріали, продемонстровано під час засідання Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України, присвяченого розгляду подання про зняття депутатської недоторканності, притягнення до кримінальної відповідальності та арешт Борислава Розенблатта", - йдеться в повідомленні

З огляду на значний суспільний інтерес НАБУ та САП публікують відеоматеріали, які продемонстровано під час засідання Ком...

Опубліковано НАБУ 7 липня 2017 р.

Відеоматеріали одержані при здійсненні детективами НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури негласних слідчих дій, які проводилися з дотриманням вимог чинного законодавства у рамках розслідування.

Нагадаємо, Розенблат заявляє, що проти нього бореться янтарна мафія.