ua en ru

НАБ оголосило ще один конкурс на 18 керівних посад

НАБ оголосило ще один конкурс на 18 керівних посад Фото: глава НАБ Артем Ситник

Також оголошено набір співробітників управління аналітики та обробки інформації

Національне антикорупційне бюро України (НАБ) оголосило ще один конкурс на 18 керівних посад, зокрема співробітників управління аналітики та обробки інформації та оперативно-технічного управління. Про це сьогодні в ході брифінгу в Києві повідомила заступник начальника прес-служби Вікторія Скорикова, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні НАБ починає, оголошує новий конкурс, набір майбутніх співробітників управління аналітики та обробки інформації. Ці особи будуть займатися збором, обробкою та аналізом інформації, яка надходить до антикорупційного бюро з метою виявлення кримінальних правопорушень, які безпосередньо підслідні Антикорупційне бюро",- сказала Скорикова.

Крім того, за словами представника НАБУ, оголошується набір на керівні посади оперативно-технічного управління, всього - 18 керівних посад.

Також, як зазначила Скориковой, до 7 серпня триває прийом документів на ще 10 керівних посад.

Всього ж, починаючи з 8 червня, з моменту створення ради громадського контролю, НАБ оголошено конкурс на 59 начальницьких посад, з яких 13 керівників вже обрані.

Варто також зазначити, що Артем Ситник повідомив, що планує до 1 жовтня 2015 р. відібрати і натренувати не менше 50 детективів Національного антикорупційного бюро. Також, за його словами, буде визначено і персонал, який буде допомагати у проведенні розслідувань. Крім цього в планах створити ІТ-структуру і отримати доступ до баз даних Міністерства юстиції, МВС, СБУ та фіскальної служби, запустити аналітичну службу з урахуванням досвіду західних партнерів.

Крім того, під час робочого візиту до Великобританії в інтерв'ю ВВС Ситник розповів, що детективів НАБ будуть тренувати британські колеги, а також фахівці з інших країн Євросоюзу. Також він розповів, що з відкритих джерел детективи будуть використовувати Google і соцмережі.

Нагадаємо, в кінці липня в НАБ призначили керівника фінансової розвідки - Управління аналітики та обробки інформації, ним став Джан Раджамі Мохаммадович.