ua en ru

Наглядова рада ПриватБанку призначила Крумханзла на посаду голови правління

Наглядова рада ПриватБанку призначила Крумханзла на посаду голови правління Фото: Пета Крумханзл (linkedin.com-petr-krumphanzl)

Наглядова рада подала документи в Національний банк України на його затвердження

Наглядова рада "ПриватБанку" 10 січня 2018 року призначила Петра Крумханзла на посаду голови правління, і подала документи в Національний банк України на його затвердження. Про це повідомляє прес-служба "ПриватБанку".

"У процесі оцінювання кандидатів на посади в правлінні "ПриватБанку", ми насамперед керувалися такими критеріями як високий професіоналізм, досвід роботи в провідних банках ЄС, орієнтованість на результат, грунтовний досвід з операційного управління та впровадження інструментів контролю", - говорить Енгін Акчакоча, голова Наглядової ради

Зазначимо, що Крумханзл народився в 1966 році закінчив Карлів університет у Празі зі ступенем кандидата наук з математики в 1990 році.

Як відомо, у липні 2017 році Наглядова рада "ПриватБанку" вибрала міжнародну рекрутингову компанію Amrop Executive Search Ukraine, для пошуку кандидатів на посади голови правління "ПриватБанку" і його заступника з фінансових питань.

Відомо, що з 2004 по 2008 рік Крумханзл працював в чеському Raiffeisenbank операційному директором, з 2008 по 2011 рік в Україні в "Райффайзен Банку Аваль" операційним директором. З 2011 по 2013 рік працював в компанії Interim Management & Consulting, а з 2013 по 2016 рік обіймав посаду головного операційного директора в словенському філії австрійської компанії Heta Asset Resolution. З травня 2016 року по теперішній час працював головним операційним директором в китайському Home Credit China.

Нагадаємо, 27 листопада Наглядова рада державного ПАТ "ПриватБанк" призначив фінансового директора і першого заступника голови правління.