ua en ru

НАБ опублікувало докази симуляції хвороби фігуранта справи про "газові схеми" Постного

НАБ опублікувало докази симуляції хвороби фігуранта справи про "газові схеми" Постного Фото: глава НАБ Артем Ситник

НАБ отримало висновки незалежної судово-медичної експертизи

Детективи Національного антикорупційного бюро (НАБ) України отримали висновки незалежної судово-медичної експертизи, які свідчать про те, що один із фігурантів справи про "газові схеми" Валерій Постний симулює наявність у нього проявів захворювання. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАБ.


"Стан свого здоров’я…, який демонструє Постний В.М… не містить в собі будь-якого об’єктивно-медичного підґрунтя - об’єктивний стан… Постного В.М. такий, який… дозволяє самостійно рухатися/переміщуватися в просторі та мати будь-які соціальні контакти", - йдеться у висновку судово-медичної експертизи.

НАБ опублікувало докази симуляції хвороби Постного

Фото: НАБ опублікувало докази симуляції хвороби Постного

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Апеляційний суд Києва переніс розгляд скарги Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) на суму застави Валерію Постному, причетного до розкрадання газу ВАТ "Укргазвидобування", на 28 липня. Розгляд скарги відкладено через неявку частини адвокатів і самого підозрюваного.

Валерій Постний знаходиться в палаті інтенсивної терапії Лікарні 18. При цьому, на думку прокурора, Постний симулює хворобу.