ua en ru

НАБ допускає відстрочку окремих процесуальних дій через пожежу в Солом'янському суді Києва

НАБ допускає відстрочку окремих процесуальних дій через пожежу в Солом'янському суді Києва Фото: Національне антикорупційне бюро України

Всього в Солом'янський райсуд були спрямовані обвинувальні акти у двох виробництвах

У Національному антикорупційному бюро України (НАБ) допускають відстрочку окремих процесуальних дій через пожежу в Солом'янському районному суді Києва. Про це заявив начальник відділу по роботі зі ЗМІ НАБ Володимир Польовий в ефірі телеканалу "112 Україна".

Як повідомив Польовий, всього в Солом'янський райсуд були спрямовані обвинувальні акти у двох виробництвах.


"Одне з них - так звана справа Пасішника. Крім того, на розгляді перебувало близько 130 клопотань від детективів НАБ про проведення окремих гласних і негласних слідчих дій", - заявив Польовий, уточнивши, що всі виробництва направлялися в паперовій формі.

"Інформацію про те, які клопотання постраждали, які треба відновити, ми уточнюємо. На даний момент точної інформації немає...Проте процесуальні дії можуть бути відстрочені, тому що ми можемо не отримати вчасно рішення суду", - пояснив Польовий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті пожежі у Солом'янському районному суді міста Києва був зірваний план слідчих дій.