ua en ru

На засіданні 27 липня Кабмін заслухає доповідь Мінекономрозвитку про підсумки соціально-економічного розвитку України у першому півріччі 2011 р

Кабінет міністрів на засіданні 27 липня заслухає доповідь першого заступника міністра економічного розвитку та торгівлі Вадима Копилова про підсумки соціально-економічного розвитку України у першому півріччі 2011 р. Про це йдеться у порядку денному засідання, розміщеному на урядовому веб порталі.

На засіданні виступить міністр агрополітики Микола Присяжнюк з доповідю про хід збирання врожаю у Черкаській та Чернігівській областях.
Кабмін на засіданні планує розглянути законопроекти про внесення змін до Митного тарифу України (доповідач - перший заступника міністра економічного розвитку та торгівлі Вадим Копилова), та про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо емісії та обігу цінних паперів (доповідач - голова Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Дмитро Тевелєв).
Уряд розгляне проект указу Президента "Про Положення про Національну комісію регулювання ринку комунальних послуг України" (доповідач - Голова Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг Валерій Саратов).
На засіданні уряд затвердить постанови щодо угоди між Кабінетом міністрів України та Радою Міністрів Боснії і Герцеговини про про умови взаємних поїздок громадян та угоди між урядом України та урядом Аргентинської Республіки про скасування віз (доповідач міністр закордонних справ - Костянтин Грищенко). Кабмін планує схвалити порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з виконання Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні та Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті длямікрокредитування суб'єктів малого підприємництва (доповідач - Копилов).
Кабмін також планує внести зміни до плану заходів з підготовки та відзначення у 2011 році 20-ї річниці незалежності України (доповідач - Грищенко).