ua en ru

На виборах мера Дніпропетровська за даними одного екзит-полу лідирує І.Куліченко (ПР), за даними іншого - З.Краснов "(НУ)

Дані двох екзит-полів, проведених у Дніпропетровську на виборах міського голови, суттєво різняться, передає радіо "Свобода".
Так, за даними екзит-полу, організованого Дніпропетровським філіалом Київського інституту проблем управління імені Горшеніна, лідером перегонів є чинний міський голова, кандидат від Партії регіонів Іван Куліченко.
Як зазначив на прес-конференції директор філіалу Олександр Смирнов, за І.Куліченка висловились 40,1% опитаних на дільницях, за лідера партії "Україна молода" Святослава Олійника - 16,1% опитаних, за Андрія Павелка ("Фронт Змін") - 15,5%, за Загіда Краснова ("Наша Україна") - 14,2%, за Галину Булавку ("Батьківщина") - 6,9%
Під час екзит-полу, проведеного на виході з 64 виборчих дільниць, було опитано 6 тисячі 212 респондентів.
Водночас дані екзит-полу, проведеного представниками Дніпропетровської міської організації "Позиція", суттєво відрізняються.
За інформацією лідера організації Вадима Головченка, на першому місці Загід Краснов ("Наша Україна") - 33,4%, на другому - Іван Куліченко (Партія регіонів) - 25,9 %, на третьому - Святослав Олійник ("Україна Майбутнього") - 14,1%. За Андрія Павелка ("Фронт Змін") віддали голоси 5%, за Галину Булавку ("Батьківщина") - 4,1%.
Цей екзит-пол проводили на 60 дільницях, загалом опитали 4 тисячі 800 людей.