ua en ru

На відновлення роботи IDS Group Ukraine після обшуку податківців необхідно декілька днів

На відновлення роботи IDS Group Ukraine після обшуку, проведеного працівниками податкової служби 7 червня 2013 р., необхідно декілька днів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Унаслідок неправомірних дій податківців діяльність компанії IDS Group Ukraine, провідного українського виробника бутильованих вод, була дестабілізована. Для поновлення роботи компанії необхідно декілька днів. Оскільки якість продукції та відповідальність перед споживачами, українським суспільством та державою завжди були і залишаються ключовими пріоритетами IDS Group Ukraine, керівництво компанії серйозно занепокоєне неправомірними діями податкових органів і сподівається, що найближчим часом ситуація повернеться в правове поле з дотриманням усіх норм українського законодавства", - йдеться в заяви компанії.

Нагадаємо, 7 червня 2013 р. близько 10:00 в офіс компанії ІDS Group, розташоване на пр. Московському, 9а, увірвалися близько 15 невідомих, що назвалися співробітниками податкової міліції і почали проводити обшук.

Читайте також: Офіс ІDS Group піддався обшуку співробітників податкової міліції, - адвокат компанії