ua en ru

На Українському ланчі в Давосі будуть обговорюватися перспективи України в контексті європейського та глобального розвитку

Ключовою темою Українського ланчу за участю президента України Віктора Януковича в Давосі стане обговорення майбутніх перспектив України в контексті європейського та глобального розвитку, повідомляє прес-служба фонду Віктора Пінчука.
У п'ятницю, 27 січня 2012, о 12:30 (13:30 за київським часом) в Давосі (Швейцарія) Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проведуть 8-ту Українську ланч-конференцію з нагоди щорічної зустрічі Всесвітнього Економічного Форуму. У заході запланована участь Президента України Віктора Януковича.
Ключовою темою 8-го Українського ланчу в Давосі "Шляхи майбутнього розвитку", стане обговорення майбутніх перспектив України в контексті європейського та глобального розвитку.
Цього року в роботі ланч-конференції візьмуть участь близько 300 осіб, серед яких представники ділових кіл, політики, громадські діячі та журналісти.
Українська ланч-конференція найбільший захід, присвячений Україні, який щорічно проходить в Давосі під час Всесвітнього Економічного Форуму. Дискусії Українського ланчу покликані сформувати думку ділових та політичних кіл світу про ключові тенденції в розвитку сучасної України.