ua en ru

На столичних ринках буде якісна фермерська продукція, - Голубченко

Столичні ринки будуть забезпечуватися якісною продовольчою продукцією найкращих фермерських господарств України. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко під час інспекції роботи оптового ринку сільгосппродукції "Столичний" та КП "Володимирський ринок".

Столичні ринки будуть забезпечуватися якісною продовольчою продукцією найкращих фермерських господарств України. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко (на фото) під час інспекції роботи оптового ринку сільгосппродукції "Столичний" та КП "Володимирський ринок". Під час виїзної наради він оглянув павільйони риба-м'ясо, ковбаси-сири, овочі-фрукти та порівняв цінову політику двох ринків.

"Великої різниці у цінах я не помітив, незважаючи на те, що ринок "Столичний" є оптовим. Комунальне підприємство "Володимирський ринок" має свої переваги. По-перше, це розташування - кожен киянин зможе дістатися до нього громадським транспорт і придбати необхідну продукцію. Більше того, Володимирський ринок налагоджує співпрацю із фермерськими господарствами, які постачають якісні продукти харчування за ціною виробника. Сьогодні, виконуючи завдання, які ставлять перед нами соціальні ініціативи Президента України, міська влада залучає фермерські господарства Києва та області і безпосередніх виробників інших продуктів харчування до реалізації власної продукції як на комунальних ринках міста, так і на сільськогосподарських ярмарках і у торгових мережах міста", - сказав Голубченко.

Нагадаємо, аби скоротити дистанцію між виробником і споживачем, забезпечити киян якісними і свіжими продуктами харчування, на 22 серпня заплановано підписання договору про співпрацю між Київською міською державною адміністрацією, Київською обласною держадміністрацією та виробниками сільськогосподарської продукції Києва і Київської області щодо постачання на традиційні ярмарки столиці сільськогосподарських та інших продуктів харчування безпосередньо від виробника за доступними цінами.