ua en ru

На приморському напрямку в Донецькій області з'явилися 2 мобільних артилерійських групи терористів, - ІС

У Донецькій області на приморському напрямку в першій лінії оперативної побудови російсько-терористичних військ зафіксовано появу як мінімум 2-х мобільних артилерійських груп. Про це повідомив член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони від "Народного фронту" Дмитро Тимчук у Facebook.

"У районі н.п. Гранітне та Тельманове обстановка продовжує залишатися досить напруженою. Після нещодавніх активних обстрілів позицій українських військ, формування російсько-терористичних військ залишаються "в першій лінії", посилено зміцнюючи свої позиції", - йдеться в повідомленні групи "Інформаційний спротив".

Також йде перегрупування артилерії і бронетехніки - наголошується маневр даними силами і засобами в районі Новоазовська, Тельманове, Трьохізбенка, а також на правому фланзі Дебальцевського плацдарму. "Всього протягом декількох днів на даних напрямках зафіксоване перекидання близько 15 танків, 10 бойових броньованих машин (ББМ), до 30 одиниць ствольної артилерії, а також підрозділи РСЗВ (до 6-и установок)", - написав Тимчук.

Нагадаємо, в результаті зіткнень терористів самопроголошеної "Луганської народної республіки" з "козаками" загинули 23 бойовики.