ua en ru

На ПАТ "Краснодонвугілля" відновлена виробнича діяльність

Станом на ранок, 25 квітня, співробітники ПАТ "Краснодонвугілля", що працюють у першу зміну, змогли потрапити на свої робочі місця. Про це повідомили в прес-службі підприємства.

"Відновлено видобуток на дев'яти з одинадцяти діючих очисних вибоїв. Всього до виконання своїх посадових обов'язків приступило понад 2100 осіб", - зазначили в ПАТ "Краснодонвугілля".

В адміністративній будівлі ПАТ "Краснодонвугілля" тривають переговори між адміністрацією та ініціативною групою.

У прес-службі підкреслили, що знайдено порозуміння по 15 з 16-ти спірних питань. Крім того всі сторони підтримали думку про неприпустимість блокування транспортного сполучення між шахтами. Компроміс по ключовій вимозі - підвищенню заробітної плати поки не знайдений. Частина мітингувальників продовжує наполягати на дворазовому збільшенні, що повністю суперечить економічним реаліям.

На площі під об'єднанням підходять учасники протестної акції. Вони офіційно реєструються і збирають підписи за повернення старої редакції колективного договору. Настрій мітингувальників конструктивний, жорстко припиняються провокації, вандалізм і поява осіб у нетверезому стані.