ua en ru

На відкритті фондових торгів у США 19 липня очікується зниження провідних індексів

На відкритті фондових торгів у США 19 липня очікується пониження провідних індексів, приводом для чого послужила як несприятлива звітність таких високотехнологічних компаній, як Google і Microsoft, так і новини про найбільше банкрутство муніципального утворення за всю історію США - Детройта.

Після завершення торгової сесії двох технологічних гігантів Google і Microsoft опублікували результати своєї фінансової діяльності, які стали розчаруванням як для аналітиків, так і для трейдерів, відправивши ф'ючерси на котирування провідних американських індексів в "червону" зону. З тієї ж причини європейські торги відкрилися в мінусі. До офіційного відкриття сесії в ході pre-market торгів котирування Google просіли на 3,6%, а ринкова капіталізація Microsoft скоротилася на 6,4%.

Серед тих, кому належить оприлюднити свої звіти сьогодні, такі компанії, як американська багатогалузева корпорація General Electric, американська корпорація, що проводить електронні системи управління і автоматизації Honeywell, найбільша нефтесервісная компанія Schlumberger, а також виробник побутової техніки Whirlpool.