ua en ru

На відкритті фондового ринку США 31 липня, очікується незначна зміна провідних індексів

На відкритті фондових торгів в США 31 липня 2013 р. очікується незначна зміна провідних індексів. Котирування не можуть визначитися з динамікою на тлі підсумків дводенного засідання Федеральної резервної системи (ФРС) США, які стануть відомі сьогодні ввечері. Комітет з операцій на відкритому ринку повідомить про рівень базової облікової ставки в 21:00 по Києву. Крім того, трейдери виявляють обережність напередодні рішень з облікових ставок Банку Англії і Європейського центробанку, підсумки засідань яких будуть відомі 1 серпня ц.р.

Помітний вплив на динаміку котирувань можуть надати макроекономічні новини. Зокрема, до відкриття торгової сесії з'являться попередні дані щодо валового внутрішнього продукту (ВВП) США в II кварталі 2013 р. Аналітики очікують, що ВВП США за вказаний період підвищиться на 1,2% в квартальному численні, уповільнивши темпи зростання порівняно з попереднім кварталом, коли зростання ВВП становив 1,8%.

Увага ринку буде забезпечено і корпоративним новинам, зокрема звітів низки великих компаній. Сьогодні свої фінансові результати за II квартал 2013 р. оприлюднюють оператор кредитних карт Mastercard Inc., медіакомпанії CBS Corp.. і DreamWorks Animation SKG. Аналітики очікують, що CBS Corp.. повідомить про прибуток на акцію в розмірі 0,72 дол. при виручці в 3,52 млрд дол., а DreamWorks про прибуток на акцію у розмірі 0,2 дол. при виручці в 189,7 млн дол.

Крім того, сьогодні відзвітують компанія-оператор системи платіжних переказів Western Union Company, телекомунікаційна Sprint Nextel і фармацевтична Merck & Co.
Станом на 13:59 за Києвом котирування ф'ючерсів на індекс Dow Jones підвищилися на 5,00 пункту (+0,03%), на індекс S&P - на 2,00 пункту (+0,12%), на індекс Nasdaq - опустилися на 3,50 пункту (-0,11%).