ua en ru

На Новий рік і Різдво холодів і снігопадів в Україні не очікується, - Гідрометцентр

На Новорічні свята та Різдво істотних холодів і снігопадів в Україні не очікується. Про це на брифінгу заявив директор Українського гідрометеорологічного центру (Гідрометцентр) Микола Кульбіда.

На Новорічні свята та Різдво істотних холодів і снігопадів в Україні не очікується. Про це на брифінгу заявив директор Українського гідрометеорологічного центру (Гідрометцентр) Микола Кульбіда, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо говорити про погоду на Новий рік, то якихось істотних опадів в Україні і в новорічну ніч, і в перший день Нового року не буде, хоча на заході і півночі може пролітати дуже і дуже слабкий сніг, а температура в нічні та ранкові години на більшості територій від 0 до 4 градусів морозу. В денні години буде близько нуля", - сказав Кульбіда.

Він також уточнив, що опадів не варто очікувати і в Києві, і в Київській обл. в новорічні свята. У той же час він додав, що з 6 по 8 січня температура повітря на території України підніметься в середньому на 5-8 градусів тепла.

Згідно із заявою директора Гідрометцентру, у найближчі дні температура повітря в Криму буде коливатися в межах 10-12 градусів тепла вдень.