ua en ru

На нардепа Володимира Куренного скоєно напад, - "Удар"

Увечері 10 січня на народного депутата від партії "Удар" Володимира Куренного скоїли напад на парковці біля "Мегамаркету" у Києво-Святошинському районі під Києвом. Про це повідомляє прес-служба партії "Удар".

Напад стався о 19:55. За годину на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група ГУ УМВС України в Київській області під керівництвом начальника головного управління обласної міліції Валерія Мазана та прокурора Києво-Святошинського району Василя Федоренка. За фактом нападу правоохоронцями відкрите кримінальне провадження за попередніми ознаками злочину, що кваліфікується як хуліганські дії.

За словами Володимира Куренного, він вийшов з магазину, поклав продукти у машину та сів за кермо свого авто. Поруч раптом з'явилися двоє чоловіків. Вони ударили депутата в обличчя, потім викинули з машини і почали бити ногами. Один з них кинувся до відкритої машини Куренного, але нападників відлякнув чоловік, який йшов парковкою до свого авто і почув крики Куренного про допомогу.

У депутата розбите обличчя, гематоми на голові і струс мозку.

Те, що трапилося з Володимиром Куренним, зафіксували камери спостереження на парковці "Мегамаркету". На відео також видно, що нападників чекав автомобіль, на якому вони і втекли, передає прес-служба партії.

Депутата для надання допомоги доправили до міської лікарні Обухова.

Читайте також: У Луцьку обстріляли машину народного депутата від "Свободи"