ua en ru

На Майдані встановили "комендантську годину"

На Майдані Незалежності в Києві встановили "комендантську годину".

На Майдані Незалежності в Києві встановили "комендантську годину". Таке рішення було прийнято Радою сотень Майдану, передає "5 канал".

Так, починаючи із 6 квітня, "комендантська година" вводиться щодня з 01:00 до 05:00.

Згідно із "Правилами поведінки на території Майдану", протягом "комендантської години" на території Майдану забороняється галасувати і проводити публічні та масові заходи, не узгоджені зі штабом Майдану, а також без необхідності пересуватися Майданом.

Також під час "комендантської години" будуть проводитися вибіркові перевірки документів, що засвідчують особистості людей, які знаходяться на Майдані.

Мета запровадження "комендантської години" - забезпечити безпеку, спокій і право на відпочинок жителів Майдану.

Нагадаємо, вчора активісти Майдану спільно з комунальними службами провели прибирання у центрі Києва. Всі барикади і намети залишилися, всупереч багатьом запевненням, на місці.

Всі причетні до розстрілу активістів на Майдані Незалежності в Києві в лютому 2014 р. можуть постати перед Міжнародним трибуналом, заявив глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко напередодні в ефірі програми "Шустер LIVE" на "Першому національному".

Сім'ї загиблих на Майдані Незалежності в Києві активістів отримають по 121,8 тис. грн, заявила вчора міністр соціальної політики Людмила Денісова.

За даними МЗС на 3 квітня, на лікуванні за кордоном знаходяться 173 українці, які постраждали під час акцій протесту в Києві.

Зазначимо, загалом у протистоянні учасників Євромайдану і правоохоронців загинули 103 людини.