ua en ru

На "Краснодонвугіллі" триває переговорний процес

У ПАТ "Краснодонвугілля" триває переговорний процес між керівництвом підприємства та ініціативною групою, сформованою зі співробітників колективу структурних підрозділів. Про це повідомили в прес-службі підприємства.

На даний момент у переговорах також беруть участь профспілкові організації та представники міської влади Краснодона. В процесі переговорів сторони визначають шляхи виходу з ситуації, що склалася. По деяких напрямках вже знайдено компроміс. Одне з ключових завдань на даний час - стабілізувати транспортне сполучення між структурними підрозділами, щоб такі зміни могли працювати в штатному режимі.

На 12:30 на площі біля адміністративної будівлі ПАТ "Краснодонвугілля" перебуває близько 200 осіб. В основному це шахтарі, яких не пустили в другу зміну мітингувальники. Як і раніше автобуси на виїзді були заблоковані, а людей запросили на площу.

Водночас у прес-службі зазначили, що ті співробітники, яких просять вийти з автобусів наполягають на тому, що необхідно вийти на зміну, щоб не зривати виробництво. Біля адмінбудівлі підприємства, за погодженням з переговорною групою, фіксують всіх присутніх, з метою визначити їх приналежність до структурних підрозділів. Також проводяться заходи щодо недопущення до мітингу осіб у нетверезому стані та провокаторів.

Нагадаємо, 22 квітня на мітинг протесту до будівлі ПАТ "Краснодонвугілля" вийшли близько 300 співробітників підприємства, які висунули політичні та економічні вимоги. Всього на підприємстві працює 14 тис. осіб.