ua en ru

На річних загальних зборах АУФТ було обрано новий склад комітету з фінансового контролю

На річних загальних зборах Асоціації "Українські фондові торговці" (АУФТ) було обрано новий склад комітету з фінансового контролю та створено дисциплінарний комітет, до складу яких увійшли представники як київських, так і регіональних торговців, повідомляє прес-служба АУФТ.

До порядку денного були включені питання: звіт про роботу асоціації за ІІ півріччя 2009 - І півріччя 2010 рр. , виконання бюджету за цей період, а також затвердження основних напрямків діяльності та бюджету АУФТ на наступний рік.
На загальних зборах особливо наголошувалося на потребі продовження активної роботи з ДКЦПФР щодо оптимізації всього комплексу моніторингу та звітності торговця цінними паперами, результатом якої має стати зменшення кількості звітів, що подаються до контролюючих органів, та усунення дублювання даних.
Асоціація "Українські фондові торговці" була створена 12 березня 2009 р. шляхом консолідації трьох СРО: Асоціація "Регіональний фондовий союз", "Київська міжнародна фондова біржа", "Українська фондова біржа".
Асоціація є об'єднанням професійних учасників ринку цінних паперів, які здійснюють торгівлю цінними паперами. Асоціація об'єднує 754 учасника.